Futbol

Marcelino: "Creiem que podem guanyar des d'una idea de joc col·lectiu"

L'entrenador del Vila-real és conscient de la dificultat de remuntar l'eliminatòria després del 3-1 de l'anada al Camp Nou, però no renuncia a donar la gran sorpresa

Actualitzat

El Vila-real és conscient que superar l'eliminatòria contra el Barça és complicat, però no impossible. Si aconseguís la remuntada, l'equip groguet jugaria per primer cop a la seva història la final de la Copa del Rei. El "submarí groc" s'ha entrenat aquest dimarts a la tarda per preparar el duel contra els blaugrana. Marcelino García Toral considera clau poder aturar homes com Messi, Neymar o Luis Suárez i està convençut que el seu equip ha de sortir disposat a tot i li han de sortir les coses molt bé per poder eliminar els de Luis Enrique.

"Creiem que podem guanyar des d'una idea de joc col·lectiu. No anirem a tomba oberta, perquè tenim experiències recents com el City, que ens ajuda a pensar d'aquesta manera, o l'Atlètic de Madrid, que tenia un resultat similar i en 25 minuts els va fer 2 i 3 gols ", ha recordat Marcelino. "De tota manera, no anem a frenar res, si tenen ímpetu, no podem tallar la iniciativa, les ganes de guanyar o la il·lusió, però sí que hem de tenir una barreja de ganes, ímpetu i concentració. No és tot cor, també hem de ser intel·ligents", ha afegit.

En la seva idea per al partit d'aquest dimecres, Marcelino ha assegurat que els seus jugadors intentaran estar "molt ordenats, junts i solidaris enrere i després ser atrevits, precisos i ràpids" quan tinguin la pilota, tot i que ha reconegut que aconseguir aquest objectiu "no és fàcil ". El que sí que té clar el tècnic del Vila-real és que al seu equip no li convé un partit obert i amb gols. "Si hi ha molts gols, estem fotuts", ha comentat.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut