Marcel Kittel, el tirà dels esprints. (Foto: Reuters)
Ciclisme

Marcel Kittel aconsegueix la tercera victòria en quatre etapes del Tour

L'alemany del Giant-Shimano continua amb la seva tirania en les arribades a l'esprint. Avui, en la primera etapa en territori francès, s'ha tornat a imposar i ja suma tres triomfs en només quatre jornades. L'italià Nibali continua amb el mallot groc de líder, i el luxemburguès Andy Schleck, guanyador del Tour del 2010, ha hagut d'abandonar.

Actualitzat

L'alemany Marcel Kittel continua sense donar opcions als seus rivals en les arribades a l'esprint. El corredor del Giant-Shimano s'ha adjudicat el seu tercer triomf en quatre etapes d'aquest Tour, avui ja en la primera que ha transcorregut en territori francès després de l'inici al Regne Unit.

Thomas Voeckler i l'espanyol Luis Ángel Maté han protagonitzat l'escapada del dia, però han estat neutralitzats a pocs quilòmetres de l'arribada. El pilot ha arribat agrupat i Kittel ha tornat a imposar la seva llei, per davant del noruec Kristoff, l'únic corredor que semblava capaç de disputar-li el triomf d'etapa.

La jornada ha estat marcada per la caiguda del britànic Chirs Froome. El vigent campió del Tour ha caigut durant el primer tram de l'etapa i s'ha fet ferides lleus a la part esquerra del seu cos i al canell. Demà, en una etapa amb molts trams empedrats, podria patir-ne les conseqüències. Un altre dels favorits, l'espanyol Alberto Contador, ha acabat en la divuitena posició i, d'aquesta manera, puja dos llocs en la general per col·locar-se cinquè. L'italià Vincezo Nibali manté un dia més el mallot groc de líder.

Qui ja s'ha acomiadat d'aquesta edició del Tour és Andy Schleck. El campió de l'edició del 2010 ha hagut d'abandonar a conseqüència de la caiguda que va tenir en l'etapa de Londres, i ni tan sols ha pres la sortida.

 

 

 

Anar al contingut