Tenis

Marcel Granollers supera sense problemes Matosevic i Albert Ramos cau a mans de Pablo Andújar

El tenista mataroní s'ha acomiadat del Barcelona Open Banc Sabadell en primera ronda en caure derrotat per 6-4 i 6-1, mentre que el barceloní s'ha imposat a l'australià Marinko Matosevic per 6-2 i 6-3

Actualitzat

Albert Ramos ha quedat eliminat en la primera ronda del Barcelona Open Banc Sabadell en perdre contra Pablo Andújar per 6-4 i 6-1. El tenista mataroní ha plantat cara en el primer set, però en el segon l'han superat els nervis i Andújar l'ha escombrat de la pista i s'ha acomiadat tot just començar. Ara, el tenista manxec se les haurà en segona ronda amb l'argentí Leonardo Mayer, onzè cap de sèrie.

En canvi, un altre representant català, Marcel Granollers, sí que ha debutat amb bon peu. El tenista barceloní s'ha imposat sense problemes a l'australià Marinko Matosevic per 6-2 i 6-3 en un duel plàcid, i s'enfrontarà en la segona ronda al francès Jo-Wilfried Tsonga, cap de sèrie número 6.

En altres partits de primera ronda, el jove balear Jaume Munar, finalista júnior de l'última edició de Roland Garros, ha caigut davant l'experiència del francès Benoit Paire, que l'ha derrotat per un doble 6-2.

Nadal, acte promocional amb Kei Nishikori

Rafa Nadal no debutarà a les pistes del Reial Club de Tenis Barcelona fins dimecres, quan jugarà el seu partit de segona ronda presumiblement contra Nico Almagro, el seu botxí l'any passat en els quarts de final. Abans del debut, el tenista manacorí ha participat en un acte promocional a les portes de l'Hospital de Sant Pau al costat del japonès Kei Nishikori, defensor del títol.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut