Marcel Granollers ha passat a la final del torneig de Casablanca. (Foto: ATP)
Tenis

Marcel Granollers perd contra Roger-Vasselin i no jugarà la final del torneig de Madràs

Marcel Granollers s'ha quedat a les portes de disputar la seva primera final de l'any al torneig de Madràs, a l'Índia. El tenista català ha perdut contra el francès Edouard Roger-Vasselin per 2-6, 6-4 i 3-6 i ha quedat eliminat. Després d'accedir a les semifinals amb una remuntada heroica davant Benoit Paire, Granollers ha acusat el desgast físic i no ha pogut accedir a la final.

Actualitzat

Marcel Granollers s'ha quedat a les portes de disputar la seva primera final de l'any al torneig de Madràs, a l'Índia. El tenista català ha perdut contra el francès Edouard Roger-Vasselin per 2-6, 6-4 i 3-6 i ha quedat eliminat. Després d'accedir a les semifinals amb una remuntada heroica davant Benoit Paire, Granollers ha acusat el desgast físic i no ha pogut accedir a la final en cedir al tercer i definitiu set.

En un enfrontament inèdit fins ara al circuit de l'ATP, el partit ha estat molt igualat en els dos primers sets fins que en el tercer i definitiu parcial, el jugador francès ha encadenat cinc jocs consecutius que han ensorrat les opcions de victòria de Granollers.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut