Tenis

Marcel Granollers perd contra Marin Cilic en la final del torneig d'Umag

Marcel Granollers s'ha quedat a les portes de sumar el seu primer títol ATP de la temporada. El tenista català ha lluitat de valent, però ha perdut en la final del torneig d'Umag davant el croat Marin Cilic, que s'ha imposat per 6-4 i 6-2 després de 91 minuts de partit.

Actualitzat
Marcel Granollers s'ha quedat a les portes de sumar el seu primer títol ATP de la temporada. El tenista català ha lluitat de valent, però ha perdut en la final del torneig d'Umag davant el croat Marin Cilic, que s'ha imposat per 6-4 i 6-2.

Granollers, que disputava la seva primera final de l'any, s'ha situat amb 4-3 i servei, però quan ho tenia tot a favor per adjudicar-se el primer set ha acabat cedint aquest parcial per 4-6. La pèrdua d'aquest set ha minvat l'estat d'ànim del català, que ha perdut la concentració i ha comès més errors del compte. Cilic, esperonat davant el seu públic, ha encadenat vuit jocs seguits i ha deixat la final sentenciada.

Cilic, que l'any passat ja va ser finalista, ha aconseguit el vuitè títol ATP de la seva carrera i el segon de la temporada després d'imposar-se en el torneig de Queen's, que es disputa sobre herba.

Per la seva banda, l'alacantí David Ferrer s'ha proclamat campió del torneig de Bastaad, a Suècia, després de guanyar Nicolás Almagro per un doble 6-2. Ferrer suma el cinquè títol de la temporada.




Anar al contingut