Tenis

Marcel Granollers jugarà contra James Blake la final del torneig de Houston

Marcel Granollers jugarà aquesta matinada la seva primera final ATP. Ho farà a Houston, després de vèncer en les semifinals el nord-americà Wayne Odesnik en un duel ajustat (3-6, 7-5 i 6-3). Granollers i Odesnik eren les dues revelacions del torneig, però ha estat el barceloní qui s'ha imposat i qui tindrà l'opció d'aixecar el trofeu de campió. El seu rival a la final serà el màxim favorit del torneig, el nord-americà James Blake, que s'ha imposat al català Òscar Hernández per 6-3 i 7-6 (3). Serà la primera vegada que es veuran les cares en un torneig.

Actualitzat

El resultat final és la prova de la igualtat que ha presidit el matx entre Granollers i Odesnik. De fet, el nord-americà ha tingut unes quantes pilotes de partit al segon set, però el català les ha salvat i, ple de moral, s'ha endut també el tercer set. El partit ha durat dues hores i catorze minuts, bastant més que les seves anteriors victòries contra Gulbis (6-0 i 6-2), Luczak (6-3 i 6-2) i Marcos Daniel (6-3 i 6-2).

Per la seva banda, Blake ha demostrat per què és el màxim favorit del torneig en vèncer còmodament Òscar Hernàndez. El nord-americà ha trencat ràpidament el servei del català i ha mantingut el seu, la qual cosa li ha permès emportar-se amb facilitat la primera mànega. El català ha reaccionat en el segon set en trencar el servei de Blake i s'ha col·locat amb un 2-0. Però el nord-americà s'ha tornat a mostrar sòlid i després de recuperar el servei ja no l'ha tornat a cedir. En el desempat, Blake no ha donat cap opció al català.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut