Marcel Granollers, en una imatge d'arxiu (EFE)
Tenis

Marcel Granollers i Tommy Robredo sucumbeixen en la primera ronda del US Open

El barceloní ha caigut contra el portuguès Joao Sousa (6-2, 6-2 i 6-3) i l'olotí ha plantat cara però ha perdut davant el grec Stefanos Tsitsipas (6-3, 7-6 i 6-4)

Actualitzat

Marcel Granollers ha sucumbit aquest dimarts davant el portuguès Joao Sousa a la primera ronda de l'Open dels Estats Units per 6-2, 6-2 i 6-3. El tenista barceloní, procedent de la fase prèvia, ha quedat eliminat després d'una hora i 54 minuts d'un partit en què els dos jugadors han acusat les caloroses condicions d'avui a Flushing Meadows.
   
Després de la seva victòria, Sousa, número 68 del món, s'enfrontarà en la segona ronda contra el guanyador del partit entre el tunisià Malek Jaziri i l'asturià Pablo Carreño Busta.

L'altre representant català, també procedent de la prèvia, també s'ha acomiadat del torneig nord-americà. Tommy Robredo ha plantat cara, però no ha pogut desfer-se del cap de sèrie número 15, el grec Stefanos Tsitsipas, que s'ha imposat per 6-3, 7-6 i 6-4.

L'eliminació de Granollers i Robedro ha deixat el quadre masculí sense tenistes catalans, ja que el mataroní Albert Ramos també va caure eliminat en la primera ronda.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut