Marcel Granollers i Marc López s'han imposat a Buenos Aires (Foto: EFE).
Tenis

Marcel Granollers i Marc López es proclamen campions de dobles del torneig ATP 250 de Buenos Aires

La parella catalana formada per Marcel Granollers i Marc López ha guanyat aquest diumenge el títol de l'ATP 250 de Buenos Aires després de vèncer la parella formada per l'argentí Horacio Zeballos i l'uruguaià Pablo Cuevas per 7-5 i 6-4. En la final individual, David Ferrer s'ha imposat a l'italià Fabio Fognini i s'ha adjudicat el títol per tercer any consecutiu.

Actualitzat

La parella catalana formada per Marcel Granollers i Marc López ha guanyat aquest diumenge el títol de l'ATP 250 de Buenos Aires després de vèncer la parella formada per l'argentí Horacio Zeballos i l'uruguaià Pablo Cuevas. Després d'una hora i 23 minuts, els catalans, màxims favorits del torneig, s'han imposat per 7-5 i 6-4 a la pista central del Buenos Aires Lawn Tennis Club

El duo català, que actualment ocupa la posició 27 de la classificació mundial, ha aconseguit el títol sense cedir un parcial en els seus quatre partits. És el primer títol d'aquesta temporada de Granollers i López, després de passar el 2013 en blanc i sent derrotats a la final del Masters 1000 de Cincinnati.

En la final individual, David Ferrer s'ha imposat a l'italià Fabio Fognini per 6-4 i 6-3 després d'1 hora i 14 minuts de joc i s'ha adjudicat el títol per tercer any consecutiu.

Anar al contingut