Tenis

Marcel Granollers i Marc López es classifiquen per a les semifinals de dobles de la Copa Masters

Marcel Granollers i Marc López s'han classificat per a les semifinals de dobles de la Copa Masters després d'imposar-se a la parella Oureshi-Roger per 6-4 i 6-2. La derrota dels germans Bryan contra la parella Paes-Stepanek ha afavorit les aspiracions dels catalans. D'altra banda, la victòria de l'argentí Del Potro contra Roger Federer a la Copa Masters de tenis (6-7, 6-4 i 3-6) deixa sense opcions de passar a semifinals l'alacantí David Ferrer.

Actualitzat
Marcel Granollers i Marc López s'han classificat per a les semifinals de dobles de la Copa Masters després d'imposar-se a la parella Oureshi-Roger per 6-4 i 6-2. La derrota dels germans Bryan contra la parella Paes-Stepanek, guanyadors del Grup A (6-4, 6-7 i 10-7) al 'supertiebreak' ha afavorit les aspiracions dels catalans. A les semifinals jugaran amb la parella Jonathan Marray i Frederik Nielsen, primers del Grup B.

D'altra banda, la victòria de l'argentí Del Potro contra Roger Federer a la Copa Masters de tenis (6-7, 6-4 i 3-6) deixa sense opcions de passar a semifinals l'alacantí David Ferrer. Roger Federer passa com a primer de grup i s'enfrontarà amb Andy Murray, i Del Potro jugarà l'altra semifinal amb Novak Djokovic. L'alacantí s'ha acomiadat del torneig amb una victòria estèril en tres sets sobre Tipsarevic (4-6, 6-3 i 6-1). 



 
Anar al contingut