Tenis

Marcel Granollers es col·loca entre els millors trenta tenistes del món

La victòria al torneig de València ha permès Marcel Granollers situar-se en el número 26 del rànquing de l'ATP, la millor classificació de la seva carrera. La seva gran progressió pot permetre-li entrar en l'equip espanyol que jugarà la final de la Copa Davis, contra l'Argentina el primer cap de setmana de desembre, a Sevilla.

Actualitzat
Granollers ha completat una setmana fantàstica amb el títol assolit a València, el segon de la temporada després del de Gstaad i el tercer de la seva carrera. La victòria sobre l'argentí Juan Mónaco en tres sets confirma el seu gran moment de forma i el premi afegit ha estat escalar vint-i-vuit llocs en el rànquing ATP de cop i col·locar-se entre els millors trenta tenistes del món.
El pròxim repte del jugador barceloní és el torneig de París Bercy, que comença avui. I el següent, poder jugar la final de la Copa Davis amb Espanya a principis de desembre. El capità de l'equip estatal, Albert Costa, ha de donar la llista de convocats de mitjans de mes i Granollers es perfila com una de les opcions més sòlides per formar la parella de dobles. El seu company en aquest cas podria ser Feliciano López.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut