Tenis

Marcel Granollers deixa escapar la victòria contra Goffin i queda eliminat del Barcelona Open

El tenista català ha desaprofitat un avantatge d'un set i un 5 a 1 en el segon i ha acabat perdent un partit que tenia guanyat contra el belga. Feliciano López, classificat per a la tercera ronda en imposar-se al serbi Dusan Lajovic.

Actualitzat

Marcel Granollers ha quedat eliminat a la segona ronda del Barcelona Open de tenis davant el belga David Goffin, número 10 del rànquing mundial i quart cap de sèrie del torneig barceloní. El català ha desaprofitat un avantatge d'un set i de dominar per 5 a 1 el segon quan després de deixar escapar una pilota de partit ha començat la remuntada del belga, que ha acabat guanyant al tie-break per 7 a 2 i adjudicant-se el tercer i definitiu set per 6 a 2.

Feliciano López, a tercera ronda

Qui sí que ha passat a tercera ronda és Feliciano López, que ha superat el serbi Dusan Lajovic en tres sets. El toledà ha guanyat el primer set per 6 a 4, però en el segon el seu rival ha estat molt superior i s'ha imposat per 6 a 2. En el tercer i definitiu, Feliciano n'ha tingut prou amb un trencament de servei per imposar-se per 6 a 4. El pròxim rival del toledà serà Novak Djokovic, sempre que el serbi superi l'eslovac Martin Klizan en el seu debut.

ARXIVAT A:
Barcelona Open
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut