Castroviejo, al podi amb Landa i Herrada (Foto: EFE)
Ciclisme

Marc Soler, quart de la contrarellotge del Campionat d'Espanya, que ha guanyat Jonathan Castroviejo

El català ha estat un dels quatre ciclistes que l'equip Movistar ha situat entre els cinc primers de la prova

El ciclista de Vilanova i la Geltrú Marc Soler ha acabat quart la prova contrarellotge del Campionat d'Espanya de Ciclisme en ruta, que es disputa a Sòria. L'home del Movistar ha completat els 43 quilòmetres i 100 metres del recorregut en 55 minuts i 14 segons, a 1 minut i 48 segons del guanyador, el seu company Jonathan Castroviejo.

El basc ha guanyat per tercera vegada aquesta prova (2013, 2015), i la temporada passada va quedar segon. Una posició que aquest divendres ha ocupat Mikel Landa (Sky) amb un temps de 54 minuts i 34 segons, a 1 minut i 8 segons del vencedor. Castroviejo ha dominat amb autoritat, tot i haver hagut de canviar de bicicleta per un problema amb el canvi i d'haver-se quedat sense aigua. El tercer ha estat un altre ciclista del Movistar, Jesús Herrada.