Els dotze ciclistes preseleccionats pel Movistar per a la Vuelta (@Movistar_Team)
Ciclisme

Marc Soler i Antonio Pedrero entren en la preselecció del Movistar per disputar La Vuelta

Els dos ciclistes catalans han estat inclosos en la llista prèvia de 12 corredors que ha donat l'equip Movistar de cara a la ronda epanyola per etapes que començarà el 19 d'agost

Actualitzat

Els catalans Marc Soler i Antonio Pedrero han entrat en la preselecció de 12 ciclistes que ha donat l'equip Movistar per afrontar la 72a edició de La Vuelta, que començarà el 19 d'agost. El jove ciclista vilanoví, una de les grans esperances del ciclisme català, podria disputar la seva primera gran volta per etapes com a professional si finalment el director de l'equip, Eusebio Unzué, l'acaba incloent a la llista definitiva dels nou escollits.

En aquesta primera llista provisional destaquen les absències dels dos caps de files del Movistar, el colombià Nairo Quintana, que ja ha disputat el Giro i el Tour, i Alejandro Valverde, baixa per lesió després de tenir una greu caiguda durant la primera etapa de la ronda francesa.

La preselecció del Movistar està formada per Winner Anacona, Jorge Arcas, Carlos Betancur, Richard Carapaz, Rubén Fernández, Gorka Izagirre, Dani Moreno, Nelson Oliveira, Antonio Pedrero, Dayer Quintana, José Joaquín Rojas i Marc Soler.

Anar al contingut