Larry Warbasse celebra la seva victòria d'etapa
Ciclisme

Marc Soler escala fins a la cinquena posició de la Volta Suïssa després de la primera etapa de muntanya

L'inesperat vencedor de l'etapa ha estat el nord-americà Larry Warbasse, que venia de l'escapada del dia i que ha aconseguit arribar amb 40 segons de marge sobre Damiano Caruso, nou líder de la classificació general

Actualitzat

El ciclista vilanoví Marc Soler ha guanyat cinc posicions i ja és cinquè de la general de la Volta a Suïssa, després de la primera etapa de muntanya, que tenia una pujada final de 10 quilòmetres amb un desnivell del 8 per cent. L'etapa ha fet molt mal al líder, Michael Matthews, però també al gran favorit, Tom Dumoulin, que s'hi ha deixat 7 minuts i totes les opcions a la victòria final.

L'inesperat vencedor ha estat el nord-americà Larry Warbasse, que venia de l'escapada del dia i que ha aconseguit arribar amb 40 segons de marge per obtenir la primera victòria de la seva carrera. En el grup de favorits, Marc Soler ha aguantat fins a l'últim quilòmetre, però al final ha cedit 19 segons. Damiano Caruso, segon de l'etapa, és el nou líder de la classificació general, davant de Kruijswijk, Pozzovivo, Spilak i Soler, que és a 31 segons del liderat.

Anar al contingut