Marc Roca, durant un entrenament (Foto: RCD Espanyol)
Espanyol

Marc Roca serà el primer jugador que porta el dorsal "21" a l'Espanyol des de Dani Jarque

Marc Roca lluirà aquesta temporada el número 21 del capità Dani Jarque, que no ha portat ningú des que el jugador va morir, l'any 2009. El jugador ha explicat que "serà un homenatge etern de tot el planter a l'enyorat capità"

RedaccióActualitzat

Marc Roca lluirà el "21", dorsal que ningú havia portat encara des de la mort del capità Dani Jarque, el 2009. Amb les 25 fitxes del primer equip ocupades, la Lliga no ha permès que un jugador de l'Espanyol porti el número "26", i, per tant, algú havia d'agafar el "21".

L'encarregat d'heretar aquest simbòlic dorsal, Marc Roca, ha estat seleccionat pel fet d'haver estat criat al planter del RCD Espanyol, on va arribar amb 11 anys.

Roca ha afirmat que defensarà el dorsal "amb l'amor per l'Espanyol i pel futbol que sempre va demostrar l'enyorat capità", i ha destacat que a partir d'ara serà un homenatge permanent per a Jarque: "Ara jo portaré el '21', però, en el futur, molts altres jugadors del planter també el lluiran. Serà un homenatge etern de tot el planter al Dani, que era i és un referent per a nosaltres."

Amb aquestes paraules ha explicat Ramon Robert la decisió del club que sigui Marc Roca el que porti el dorsal de Dani Jarque:

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut