Espanyol

Marc Roca: "La nostra proposta de joc ens agradarà a tots"

El migcampista assegura que l'Espanyol serà "protagonista" en els partits

Actualitzat

Marc Roca veu l'Espanyol 2018-2019 amb "una ambició increïble" i pronostica una temporada en què els blanc-i-blaus faran gaudir l'afició amb el seu joc.

Anirem partit a  partit. Som un equip amb molta ambició, amb moltes ganes, amb molta il·lusió. Espero que puguem fer una gran temporada. Penso que tindrem una proposta de joc en què serem protagonistes i ens agradarà a tots.  

El migcampista de l'Espanyol ha assegurat, des de la concentració de l'equip a la Vall d'en Bas (la Garrotxa), que la proposta de futbol que els ha fet Rubi "ens encaixa molt i ens agrada molt" i que estan "aprenent coses" que "ens faran millorar".

Roca ha manifestat que espera aportar el seu "granet de sorra" per fer una "gran temporada i tirar endavant un bon any". El de Vilafranca del Penedès ha tingut paraules d'agraïment per a David Gallego, el tècnic amb què l'Espanyol va acabar la temporada 2017-2018.

L'any passat vaig tenir l'oportunitat de jugar a final de temporada amb el David Gallego. Li estic molt agraït. Vaig tenir l'oportunitat de tornar-me a sentir futbolista. Per mi va ser important acabar amb bones sensacions. 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut