Espanyol

Marc Roca: "Des del primer moment tenia molt clar que em volia quedar a casa"

El jove migcampista ha comparegut en roda de premsa per explicar en primera persona la seva recent renovació de contracte amb l'Espanyol

Oriol LlachActualitzat

L'Espanyol va oficialitzar la renovació i la millora de contracte de Marc Roca la setmana passada, però aquest dilluns ha estat el dia per parlar-ne davant dels mitjans de comunicació. Acompanyat pel conseller delegat, Ramon Robert, i pel director esportiu, Àngel Gómez, Marc Roca ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per mostrar la seva satisfacció d'haver renovat el seu contracte fins al 2022. Durant aquesta temporada seguirà cobrant com a jugador del filial i, a partir de l'any que ve, passarà a tenir fitxa com a jugador del primer equip. El més urgent per a l'Espanyol era fixar una nova clàusula de rescissió per retenir-lo. A partir d'ara, si algun altre equip vol contractar Marc Roca haurà de pagar 40 milions d'euros en lloc dels 1,5 previstos en el seu anterior contracte.

Marc Roca, amb un gran somriure, no podia amagar la seva satisfacció: "Jo des del primer moment tenia clar que em volia quedar a casa, amb la meva gent. L'Espanyol m'ho ha donat tot, jo sóc perico, la meva família és perica".

El migcampista encara no acaba de creure's que aquest estiu fes la pretemporada amb el primer equip com un premi per la feina feta en el filial i en pocs mesos i, amb només 19 anys, segelli el salt al primer equip de l'Espanyol. En aquest sentit, el de Vilafranca del Penedès confessa que encara es veu "com un noi jove que va al vestidor del primer equip per aprendre dels companys. M'ho he volgut prendre amb naturalitat. He volgut aprofitar l'oportunitat i la meva família i el meu entorn han estat decisius. He de seguir igual, vull seguir sent humil i constant".

A l'hora de parlar de referents, Marc Roca té molt clar que com a jugador amb ADN 100% perico, voldria seguir els passos de tota una icona dels blanc-i-blaus, "m'encantaria acabar com Raúl Tamudo. Ell aquí és molt estimat".

El conseller delegat, Ramon Robert, per la seva banda, ha revelat que l'esperit i la voluntat de l'equip directiu és trobar més casos com els d'en Marc: "Volem potenciar el planter. Volem fer un equip competitiu amb jugadors formats a les categories inferiors".

Robert també ha aplaudit la predisposició del jugador a renovar: "des del primer moment totes les parts teníem clar que renovaríem". Posteriorment, preguntat per altres temes sensibles, com la situació de Víctor Sánchez, el conseller delegat no ha volgut entrar en els detalls, però ha revelat que, després de l'intercanvi de declaracions a través dels mitjans de comunicació, el jugador i la direcció s'han assegut per parlar i trobar una solució.

El director esportiu, Àngel Gómez, més enllà de donar la seva benedicció a la renovació de Marc Roca, també ha parlat de possibles nous fitxatges, en aquesta línia no amaga que de cara al mercat d'hivern una de les seves prioritats és trobar un lateral dret "per què és l'única posició que no està doblada, només hi ha Javi López"

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut