MotoGP

Marc Márquez, Valentino Rossi i Jorge Lorenzo es mostren consternats per la mort de Joan Garriga

La notícia de la mort de Joan Garriga ha arribat en plena roda de premsa dels pilots de MotoGP prèvia al GP de la Gran Bretanya

Actualitzat

Marc Márquez, Valentino Rossi i Jorge Lorenzo han deixat al marge les rivalitats i la competició per tenir un sentit record en memòria del malaurat expilot català.

El de Cervera, primer de tot, ha recordat la seva gent més propera. "La veritat és que en aquestes ocasions, l'únic que podem fer és donar tot el suport a la família". Tot i que, quan Joan Garriga competia, Marc Márquez ni tan sols havia nascut, el pilot català s'ha declarat seguidor seu i ha dit que ha vist moltes curses en vídeo. "Era d'aquells pilots que ho donava tot, dels que lluiten contra tothom, que, al final, són els que acaben sent recordats".

Rossi, per la seva banda, reconeix que "va començar a interessar-se per les curses de motos a finals dels vuitanta amb les mítiques lluites entre Garriga i Sito Pons".

Jorge Lorenzo també ha volgut tenir un record pel català. "Sempre he sentit moltes històries sobre ell. El meu pare era un gran admirador seu. És molt trist perquè era un pilot molt carismàtic".

L'etern rival i amic de Joan Garriga, Sito Pons, és qui s'ha mostrat més afectat. "No m'ho esperava, deixa un buit molt important en el món de les motos i en la nostra vida, la de tots els que estimem aquest esport. Estic molt trist, no es mereixia acabar així".

Més enllà de les motos, tot el món del motor s'ha mostrat abatut a través de les xarxes socials. De ben segur que el pròxim cap de setmana, el circuit de Silverstone s'omplirà d'homenatges, improvisats i oficials, en memòria del mític pilot català Joan Garriga.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut