MotoGP

Marc Márquez: "Vaig cometre un error. El que passa és que va ser amb Valentino"

El pilot català ha tornat a demanar disculpes per la caiguda que va provocar a l'italià durant el GP de l'Argentina

Actualitzat

Després de la polèmica caiguda de Valentino Rossi al GP de l'Argentina, Marc Márquez ha parlat obertament de l'incident en una entrevista a l'àgencia EFE i, en primer lloc, ha acceptat, de nou, la seva responsabilitat:

"Vaig cometre un error i ho vaig entendre. Per mala sort vaig tocar Valentino i després, quan va anar a l'herba, va caure. L'error va ser meu i vaig ser penalitzat"

En aquest sentit, el 'Tro de Cervera' no ha tingut cap inconvenient a l'hora de tornar a demanar perdó i apunta que si hagués anat a terra qualsevol altre pilot, l'incident no hagués tingut tanta transcendència:

"Quan em vaig treure el casc, el primer que vaig fer va ser anar a demanar-li disculpes. Podria haver passat amb el meu company d'equip o amb qualsevol altre. El que passa és que va ser amb Valentino."

De cara al futur, Marc Márquez dona per tancat aquest capítol i es mostra confiat de no tornar-se a equivocar, això sí, també subratlla que no té cap intenció d'afluixar en la intensitat en el seu pilotatge:

"Continuaré sent el mateix. A la carrera d'Argentina hi va haver un cúmul de circumstàncies. He d'aprendre dels errors, del que vaig fer malament."

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut