Marc Márquez surt del seu box a Austin (EFE)
Marc Márquez surt del seu box a Austin (EFE)
MotoGP

Marc Márquez trenca el domini de Maverick Viñales en la segona sessió d'entrenaments del Gran Premi d'Austin

Marc Márquez ha millorat molt el seu registre de la primera sessió per prendre-li a Maverick Viñales el liderat provisional dels lliures

Actualitzat

Marc Márquez (Repsol Honda) ha tancat el primer dia d'entrenaments de la categoria de MotoGP del Gran Premi d'Austin al capdavant de la classificació dels entrenaments lliures. El cerverí ha marcat el millor temps de la segona sessió del dia al Circuit de les Amèriques, superant el registre de la primera tanda de Maverick Viñales (Yamaha).

Al darrere de Márquez han quedat el francès Johann Zarco (Yamaha), Viñales, l'italià Valentino Rossi (Yamaha) i Dani Pedrosa (Repsol Honda). Aleix Espargaró (Aprilia) ha marcat el quinzè millor temps, i Esteve "Tito" Rabat, el dissetè. La Suzuki d'Àlex Rins, que ha acabat divuitè, ha tingut problemes de motor ja en la primera volta dels segons entrenaments. Pol Espargaró (KTM), que ha estrenat un nou carenat, ha estat el vintè.

Àlex Márquez, el millor a Moto2

El petit dels Márquez, Àlex (Estrella Galícia 0'0 Kalex), ha arrodonit el gran dia de la família al Circuit de les Amèriques amb el millor temps del primer dia d'entrenaments a la categoria de Moto2. El seu company d'escuderia i líder del Mundial, l'italià Franco Morbidelli, ha estat el segon al davant de l'alemany Marcel Schrotter (Suter).

Ricard Cardús, suplent a KTM del lesionat Remy Gardner, ha marcat el novè millor temps. Xavi Vierge (Tech3) ha estat catorzè; Isaac Viñales (Kalex), vint-i-dosè; Àxel Pons (Kalex), vint-i-tresè, i Edgar Pons (Kalex), vint-i-vuitè.  

Canet, intractable a Moto3

Aron Canet (Estrella Galícia 0,0 Honda) ha dominat les dues sessions del dia a la categoria petita del Campionat del Món, davant del líder del Mundial Joan Mir (Honda). El tercer ha estat l'italià Romano Fenati (Honda). L'argentí resident a Barcelona Gabriel Rodrigo (KTM) ha pogut acabar sisè, tot i haver trencat la cadena de transmissió de la moto.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut