MotoGP

Marc Márquez torna a fer la "pole" en 125 cc, i Dovizioso domina la qualificació de MotoGP

Marc Márquez ha aconseguit la "pole" en la categoria de 125 cc del Gran Premi del Japó. En la sessió classificatòria, que s'ha celebrat aquesta matinada, Márquez ha fet un temps 4 dècimes inferior al de Nico Terol, que ha acabat segon. Pol Espargaró, després de caure un parell de vegades en els entrenaments lliures, avui només ha pogut aconseguir el setè millor temps, a gairebé 2 segons del crono de Marc Márquez. Pel que fa a MotoGP, el company de l'absent Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso, ha estat el més ràpid al circuit de Motegi. Dovizioso ha superat Valentino Rossi, segon, i Cassey Stoner, que sortirà tercer. El líder del Mundial, Jorge Lorenzo, s'ha quedat fora dels tres primers classificats per primera vegada, i només ha pogut ser quart. En Moto2, "pole" per a Julián Simón, amb Elias quart, a quasi mig segon.

Actualitzat
Marc Márquez ha dominat amb autoritat la sessió de qualificació dels 125 cc. Només Nico Terol ha pogut acostar-se al pilot de Cervera i en l'última volta ha situat la seva moto a quatre dècimes del temps del català. A l'espera de la cursa de demà a la matinada, tots dos mantenen intactes les seves aspiracions a guanyar el títol mundial. En canvi, a qui no acaben de sortir bé les coses al Japó és a Pol Espargaró. En els lliures d'ahir va caure un parell de vegades i, en els classificatoris d'avui, el de Granollers només ha pogut situar-se en sisena posició. Espargaró ha tornat a tenir avui problemes tècnics amb la moto i no ha pogut disputar la qualificació en les millors condicions.

Primera "pole" per a Dovizioso

En absència de Dani Pedrosa, avui el seu company d'equip a Honda, Andrea Dovizioso, ha donat finalment una alegria a l'equip japonès. L'italià ha volat a Motegi en la sessió classificatòria i demà sortirà el primer de la graella en el Gran Premi del Japó de motociclisme. És la primera "pole" en MotoGP per a Dovizioso, que ha relegat a la segona posició Valentino Rossi. Stoner sortirà tercer i  Jorge Lorenzo, quart. El mallorquí no encetarà la cursa des de la primera línia per primer cop aquesta temporada, i no ha pogut treure aquest cop el rendiment esperat a la seva moto. Lorenzo també ha estat avui notícia perquè ha confirmat que allarga un parell d'anys el contracte amb Yamaha.

Julián Simón domina en Moto2


En Moto2, Julián Simón ha fet la "pole". El pilot madrileny ha dominat clarament la sessió i ha deixat molt enrere la resta de pilots. Toni Elias no s'ha reservat i ha lluitat per aconseguir el millor crono durant tota la ronda de qualificació. El de Manresa, però, s'ha hagut de conformar amb la quarta posició a quasi mig segon del temps de Julián Simón. Toni Elias sortirà demà de la primera línia de la graella amb possibilitats de lluitar per la cursa.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut