Márquez s'ha imposat a Phillip Island (EFE)
Moto GP

Victòria vital de Marc Márquez, que podria sentenciar el títol mundial a Malàisia

Márquez té 33 punts d'avantatge sobre Dovizioso, que ha quedat tretzè. Amb una segona plaça, el de Cervera podria sentenciar el títol a Malàisia

Actualitzat

Apassionant cursa de MotoGP en el GP d'Austràlia, amb victòria final per a Marc Márquez, que va directe cap a un nou títol mundial. El circuit de Phillip Island ha estat l'escenari d'una lluita emocionant entre mitja dotzena de pilots que s'anaven alternant constantment en el liderat.

Márquez, Rossi, Viñales, Zarco i Ianone no s'han donat treva i s'han tocat entre ells diverses vegades. Només quan Marc Márquez s'ha posat líder, a 7 voltes del final, la cursa s'ha trencat.

Ningú no ha pogut seguir el ritme del català, que ha acabat guanyant i consolidant el seu liderat, ja que Dovizioso ha fet una cursa molt discreta i només ha pogut acabar tretzè.

Ara mateix, Márquez té 33 punts d'avantatge sobre l'italià. Això vol dir que, en la propera cursa, a Malàisia, el de Cervera pot sentenciar el títol, fins i tot amb una segona plaça.

Així ho ha celebrat el de Cervera.

 


Aleix Espargaró s'ha fracturat el quart metacarpià i la cinquena falange de la mà esquerra a la cursa. El pilot català haurà de passar per quiròfan però ha comentat que intentarà estar a punt per a córrer a Sepang.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut