Marc Márquez
Marc Márquez
MotoGP

Marc Márquez signa el millor temps a Montmeló en la primera jornada dels entrenaments lliures

El Gran Premi de Catalunya de motociclisme ha començat amb domini català. El Tro de Cervera ja va avisar que volia sortir de Montmeló amb la victòria a la butxaca

Actualitzat

A la segona tanda d'entrenaments lliures de la jornada, Marc Márquez ha tornat signar el temps més ràpid (1:44.478) al davant d'un Jorge Lorenzo que ha sabut fer el clic a la seva Ducati per treure-li la competitivitat, segon (1:44.700), i Jonas Folger, tercer (1:44.839). Dani Pedrosa ha arribat a rodar el més ràpid en algun moment però ha acabat en la setena posició (1:45.098).

El líder del Mundial, el català Maverick Viñales, s'ha hagut de conformar amb una setzena posició (1:45.810). Tito Rabat que, havia donat la sorpresa signant un competitiu i sorprenent sisè millor temps, ha caigut fins al vintè lloc per una penalització de la Direcció de Cursa. Valentino Rossi, que segueix recuperant-se de les lesions que es va fer en una caiguda mentre practicava motocròs durant el seu temps lliure, ha millorat lleugerament i ha signat el novè millor temps. Aleix Espargaró ha acabat tretzè i el seu germà Pol, vint-i-unè. 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut