Marc Márquez en una edició anterior del Dirt Track de Barcelona
Motor

Marc Márquez serà el cap de cartell del Dirt Track de Barcelona d'aquest cap de setmana

El Tro de Cervera, al costat de diversos campions del món, farà les delícies dels aficionats barcelonins del motor

Actualitzat

El campió del món de MotoGP, Marc Márquez, i deu campions mundials més se citen al Palau Sant Jordi per disputar la quarta edició del Dirt Track de Barcelona aquest cap de setmana (dissabte 17, en directe per esport3.cat a partir de les 18.00 i a partir de les 20.00 per Esport3).

Al costat de Marc Márquez, hi haurà el seu germà Àlex, Toni Elias, campió del món de Moto2, els també campions de 125cc Nico Terol i Julián Simón i Rubén Xaus, expilot i subcampió en el Mundial de Superbikes.

En la categoria Open hi participaran el francès Vincent Philippe, amb 10 títols mundials en el seu palmarès, a més de Thomas Chareyre, pentacampió de Supermoto; el finlandès Joonas Kylmäkorpi, el rei del Long Track; el suec Fredrik Lindgren, guanyador de la Copa del Món per Nacions de speedway (2015), i el francès Sylvain Bidart, quatre vegades campió del món per països de supermoto de les Nacions.

També hi haurà una modalitat de competicó per als més petits, la categoria júnior, que aplegarà joves promeses de les dues rodes que tenen entre 6 i 11 anys.

 

Anar al contingut