Motociclisme

Marc Márquez s'entrena al circuit de Rufea per preparar la seva participació al Superprestigi Dirt Track de Barcelona

Marc Márquez és aquest dijous al circuit de Rufea de Lleida entrenant per al Superprestigi Dirt Track, una competició que se celebrarà dissabte al Palau Sant Jordi i que podran seguir en directe per Esport 3. A més de Márquez, a Rufea hi ha el campió americà de l'especialitat, Brad Baker, i altres pilots del campionat mundial de motociclisme, com Tito Rabat o Àlex Rins.

Actualitzat

Marc Márquez ha controlat fins a l'últim detall de la posada a punt de la moto amb què dissabte participarà en el Superprestigi Dirt Track, a Barcelona. El campió del món de MotoGP s'ha entrenat al circuit de Rufea amb altres participants a la prova, com Tito Rabat, Àlex Rins i Brad Baker, el campió nord-americà de l'especialitat. Márquez acostuma a practicar el "dirt-track" com a preparació per a la temporada del Campionat del Món de motociclisme

"Estàs tota l'estona derrapant, és un circuit oval, sempre busques la tracció, intentes anar derrapant i és espectacular perquè es va molt junts amb els pilots", explica.

La cursa de "dirt track" de dissabte serà un duel entre el campió del món de MotoGP, Marc Márquez, i el campió americà de l'especialitat Brad Baker. "El que he comprovat corrent al costat del Marc és que és molt bon pilot. No crec que cap dels participants perdi el control a la pista. Es veuran curses molt maques. El públic s'ho passarà molt bé", ha afirmat Baker.

Dissabte, Marc Márquez sortirà a totes a la pista, com ho ha fet a Rufea, tot i que s'ha endut algun petit ensurt durant aquests entrenaments, afortunadament, sense conseqüències.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut