Podi de MotoGP (Foto @MotoGP)
MotoGP

Marc Márquez segon al Gran Premi del Japó, darrere d'Andrea Dovizioso

Tercera victòria de la temporada per a Àlex Márquez en Moto2. Joan Mir, dissetena posició en Moto3

Actualitzat

Gran lluita entre Marc Márquez i Andrea Dovizioso en la cursa de MotoGP. El pilot italià ha vençut després d'una lluita molt intensa amb Marc en les últimes quatre voltes, amb avançaments molt bonics entre tots dos. En el gir final, Dovi, que era segon, ha aprofitat una relliscada de la moto del rival i s'hi ha acostat moltíssim. En la recta del darrere l'ha superat i, tot i que Marc l'ha tornat a passar, Dovi ha recuperat el primer lloc i ha guanyat. La tercera posició ha estat per a Danilo Petrucci. L'han seguit Andrea Ianone, Alex Rins, Jorge Lorenzo, Aleix Espargaró, Johan Zarco, Maverick Viñales, Loris Baz i Pol Espargaró, onzè. Valentino Rossi ha abandonat per una caiguda en el primer quart de la cursa. Ara, Márquez es manté líder, però amb 11 punts de marge sobre Dovi. Tots dos tenen cinc victòries.

Tercera victòria de la temporada per a Àlex Márquez, en Moto2, que ha fet una gran cursa. A l'ini, el japonès Takaaki Nakagami ha manat amb Mattia Pasini, segon, seguit d'Àlex Márquez i Xavier Vierge. En unes condicions molt delicades, per l'aigua, els dos catalans han superat Pasini i, a falta de 5 voltes per al final, Àlex ha avançat Nakagami, s'ha col·locat líder i ha marxat tot sol. Vierge també ha superat Nakagami i ha aconseguit, amb el segon lloc final, el seu primer podi en la categoria. La tercera plaça ha estat per al malaisi Hafizh Syahrin, que ha protagonitzat una gran remuntada. Morbidelli ha acabat vuitè, i Luthi onzè. L'italià ha augmentat el seu avantatge al capdavant de la general; ara té 24 punts sobre el pilot suís. Márquez ocupa la tercera posició del mundial a 76 punts de Morbidelli.

Victòria de Romano Fenati en la cursa de Moto3, amb Joan Mir en la dissetena posició, fora de la zona dels punts. El pilot mallorquí continua líder del mundial, però, ara, en lloc dels 80 punts que tenia d'avantatge n'ha passat a tenir 55. Avui tenia l'oportunitat de quedar campió, però sortia molt endarrerit, des de la setena fila. I amb la pluja que hi havia li ha estat impossible remuntar. Fins avui, era l'únic pilot de totes les categories que havia puntuat en totes les curses; una ratxa que s'ha trencat.

Darrere del guanyador Fenati, han entrat els també italians Niccolò Antonelli i Marco Bezzecchi. El valencià Aron Canet ha acabat cinquè, i Gabriel Rodrigo ha caigut. Per la seva banda, Albert Arenas no ha competit, perquè ahir es va lesionar, i serà absent a Austràlia i, possiblement, també a Malàisia.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut