Motor

Marc Márquez se suma a la lluita contra el "bullying" a les escoles

El campió del món de MotoGP ha protagonitzat un acte en una escola aragonesa al costat de Dani Pedrosa, Toni Bou i Takahisa Fujinami

Actualitzat

La cara que ha posat aquest dijous al matí el flamant campió del món de MotoGP Marc Márquez, quan li han preguntat si de petit li agradaven les llenties, ha estat un poema.

Acostumat a parlar de motors, pneumàtics i rivals, en les rodes de premsa, el pilot català s'ha vist sorprès amb preguntes tan originals com aquesta L'acte s'ha fet a l'escola Salesians de Saragossa i amb altres figures del motor, com el seu ja excompany a l'equip Repsol Honda de MotoGP, Dani Pedrosa, i cracs del trial, com el campió del món Toni Bou i el seu company Takahisa Fujinami.

L'esdeveniment, que ha tingut la lluita contra el "bullying" com a teló de fons, ha donat l'oportunitat a les nenes i els nens d'aquesta escola aragonesa de poder parlar de tu a tu amb figures de primera línia del motor. Justament, ha estat Marc Márquez qui ha parlat sobre aquesta xacra tan estesa a les escoles:

"Quan tenim problemes, no ens hem de tancar, els hem d'expressar a la nostra gent de confiança"

El pilot de trial Takahisa Fujinami ha buscat paral·lelismes amb l'esport de competició per transmetre que es pot conviure sense conflicte en entorns de màxima rivalitat:

"Entre els pilots sempre ens tenim un gran respecte. Jo els respecto a ells i ells a mi. Això és el més important".

 

Les preguntes cap a Dani Pedrosa han estat en un terreny més personal, i és que un nen no s'ha pogut estar de preguntar-li si no tenia por quan anava a 300 quilòmetres per hora amb la moto:

"No. És una sensació que no es pot explicar amb paraules, però és una de les millors que es poden experimentar"

 

Toni Bou, per la seva banda, ha hagut de respondre a alguna pregunta incòmoda a la qual ha donat resposta amb la mateixa habilitat que té amb la moto. Qüestionat sobre contra qui voldria competir en una cursa, el de Piera no ha dubtat gens: Marc Márquez.

Per cert, a la pregunta que han fet al Tro de Cervera sobre les llenties, el campió del món de MotoGP ha estat molt diplomàtic:

"M'agradessin o no, me les havia de menjar; perquè si no, mai no hauria estat un campió"

 

 

ARXIVAT A:
Marc MàrquezBullying
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut