Marc Márquez ha rebut la medalla de mans de José Ramón Lete (@deportegob)
MotoGP

Marc Márquez rep la Medalla d'Or al Reial Ordre al Mèrit Esportiu

El pilot de Cervera, sis vegades campió del món de motociclisme, assegura que espera seguir creixent i guanyant títols després de rebre la distinció de mans del president del Consell Superior d'Esports, José Ramón Lete

Actualitzat

Marc Márquez, sis vegades campió del món de motociclisme i vigent campió de MotoGP, ha rebut aquest dijous la Medalla d'Or de la Reial Orde al Mèrit Esportiu, un reconeixement que ha promès "defensar" durant tota la seva carrera esportiva, que espera que "no es freni aquí ".
   
"Espero que això no es freni aquí, que segueixi creixent, guanyant coses i la defensaré tots els anys de la meva carrera esportiva", ha declarat Márquez a la seu del Consell Superior d'Esports de Madrid abans de rebre la medalla de mans del seu president, José Ramón Lete.
   
El pilot de Cervera ha dit que és "un honor" rebre aquest reconeixement als 24 anys, que li queda "una miqueta gran", però que sempre té "els peus a terra" i està "orgullós" de com està marxant la seva carrera esportiva.
   
"Sempre dic el mateix, quan rebo aquests reconeixements. Recordo els inicis, la família, que em va donar suport i em segueix donant suport, la gent que em va donar l'oportunitat a la base, quan un més necessita aquesta empenta", ha dit.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut