Moto GP

Marc Márquez, més ràpid que les Ducati a la segona tanda de lliures de MotorLand

El pilot català ha superat les Ducati després de rodar amb un ritme sòlid que li ha permès dominar la segona sessió d'entrenaments del Gran Premi de l'Aragó

Actualitzat

Marc Márquez ha aconseguit el millor temps, 1:47.382 en la penúltima volta de la segona sessió d'entrenaments del Gran Premi de Motorland Aragó, només per sobre de Jorge Lorenzo i l'italià Andrea Dovizioso que ha estat el més ràpid dels entrenaments matinals. Les Ducati han començat molt fortes durant les primeres voltes però no han pogut fer res davant un Márquez que ha aprofitat el moment idoni per tirar i aconseguir el millor temps en la penúltima volta de la sessió.

D'altra banda, el també català Dani Pedrosa ha acabat en setena posició després de sobreposar-se a diferents problemes que des del matí l'havien fet baixar fins la divuitena posició. Una gran remuntada que el deixa a gairebé un segon del seu company d'equip Márquez però per davant de la Ducati d'Álvaro Bautista, i les dues Yamaha oficials de Valentino Rossi i Maverick Viñales.

A falta d'una altra sessió d'entrenaments, els germans Espargaró (només han pogut ser tretzè i catorzè respectivament) encara han de certificar la seva classificació a la segona ronda igual com Alex Rins que no ha aconseguit el seu objectiu i només ha pogut ser el setzè.

 

 

 

 

 

 

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut