Marc Márquez, durant l'entrevista amb David Clupés
MotoGP

Marc Márquez: "Maverick, Pedrosa i Rossi seran els meus rivals per al títol"

El Tro de Cervera afronta el nou Mundial amb tranquil·litat, després d'una pretemporada més regular que l'anterior. Així ho ha explicat en una entrevista al "Tot gira" de Catalunya Ràdio

Actualitzat

Marc Márquez ja està preparat per començar la nova temporada de MotoGP, tal com ha explicat en una entrevista al "Tot gira" de Catalunya Ràdio. El vigent campió del món en MotoGP està tranquil, sobretot, després d'haver fet "una temporada més estable. Tenim motor nou i hi ha moltes coses per polir, però arribem bastant millor que fa un any", ha explicat.

El Tro de Cervera, que s'ha embutxacat cinc Mundials (tres en MotoGP), afronta la temporada amb certa incertesa sobre qui o quins seran els seus rivals. Pel que s'ha vist en la pretemporada, Márquez, però, en té una idea: "Maverick, Pedrosa i Rossi seran els meus possibles rivals per al títol, però això no se sabrà fins que no arribem a meitat de temporada". El pilot d'Honda, però, té clar que "al principi de temporada ets tu el teu propi rival, t'has de saber controlar, gestionar les situacions de la millor manera i després ja vas veient com es va posicionant el campionat".

El pilot de Cervera, però, no situa Jorge Lorenzo entre els favorits, després del seu pas a Ducati, i és que el canvi de moto és important. "El veig competint per guanyar curses, però, per guanyar un Mundial, has de ser molt regular i la Ducati és una moto nova i molt diferent de les altres. Segons en quins circuits li costarà...", assegura Márquez.

Sobre la seva relació amb Valentino Rossi, Marc Márquez no en vol parlar gaire: "Jo oblido de pressa... el que ha passat ha passat. Però és clar que la relació que tenim ja no és la mateixa", explica. De totes maneres, "una cosa no treu l'altra, i amb Rossi he après molt, l'admiro pel que està fent en MotoGP".

El que és clar és que el Mundial que comença serà competit, amb set pilots catalans en MotoGP i amb un Marc Márquez que ho donarà tot per pujar al calaix més alt del podi. Algun dia, el pilot de Cervera potser podrà aconseguir un dels seus somnis: "córrer una cursa de MotoGP amb el meu germà".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut