Marc Márquez durant la sessió d'entrenaments lliures del G. P. d'Indianapolis. (Foto: Reuters)
Marc Márquez durant la sessió d'entrenaments lliures del G. P. d'Indianapolis. (Foto: Reuters)
Motociclisme

Marc Márquez manté el seu domini en la represa del Mundial de motociclisme en els lliures del G. P. d'Indianapolis

En la represa de l'activitat del Mundial de motociclisme, Marc Márquez ha mantingut el seu domini en la categoria de MotoGP sent el més ràpid en el primer dia d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Indianapolis en el circuit de Brickyard. Aegerter ha marcat el millor temps en Moto2 i Isaac Viñales ha liderat els pilots de Moto3

Actualitzat

En la represa de l'activitat del Mundial de motociclisme, Marc Márquez ha mantingut el seu domini en la categoria de MotoGP sent el més ràpid en el primer dia d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Indianapolis en el circuit de Brickyard. Aegerter ha marcat el millor temps en Moto2 i Isaac Viñales ha liderat els pilots de Moto3.

Tot i que a l'entrenament del matí Valentino Rossi havia estat el millor en MotoGP, a la tarda Marc Márquez ha agafat el comandament i ha acabat com el més ràpid. El pilot d'Honda no s'ha escapat d'un bon ensurt quan s'ha trobat Stefan Bradl enmig de la traçada, però tot just a la següent volta ha marcat el millor temps, que ha rebaixat en dues ocasions més. La segona plaça ha estat per a Andrea Ianone amb Ducati, seguit de Jorge Lorenzo, Andrea Dovizioso i Dani Pedrosa. Aleix Espargaró ha estat vuitè i el seu germà Pol onzè. Márquez ha dominat aquest entrenament, tot i el bon inici de Lorenzo, que ha renovat amb l'equip Yamaha per a les dues pròximes temporades. El traçat ha estat lleugerament retallat i asfaltat completament de nou, guanyant amb molta seguretat. No hi ha hagut cap caiguda d'importància.

En Moto2 el millor temps de les dues sessions d'entrenaments lliures ha estat per a Dominique Aegerter (Suter). El temps del suís en l'última volta del dia ha millorat en 10 mil·lèsimes de segon el de l'alemany Sandro Cortese (Kalex) i en poc menys de dues dècimes el del barceloní "Tito" Rabat (Kalex), que havia estat el més ràpid en la primera de les dues tandes.

Isaac Viñales (KTM) ha estat el més ràpid del dia en Moto3 després de marcar un temps de 1:42.507 en la segona tanda d'entrenaments lliures. El pilot de Llançà ha rebaixat en més de tres segons el registre que havia marcat el líder de la categoria, Jack Miller (KTM), en la primera tanda de la jornada. Àlex Màrquez (Honda), el germà de l'invicte "Tro de Cervera", ha marcat el segon millor temps per davant d'un Miller que en la segona meitat de la sessió ha rodat en 1:42.717. Àlex Rins ha estat dotzè.

Anar al contingut