Márquez ha estat el més ràpid de les dues sessions a Misano (Foto: EFE).
Motociclisme

Marc Márquez lidera els segons lliures del Gran Premi de San Marino amb Pedrosa a 33 mil·lèsimes

El cerverí Marc Márquez ha tornat a liderar els segons lliures del Gran Premi de San Marino que es disputa al Circuit de Misano. El "tro de Cervera" ha acabat primer superant Dani Perdosa per trenta-tres mil·lèsimes. En Moto3, Rins ha superat Viñales, i Salom ha tingut una forta caiguda.

Actualitzat
El cerverí Marc Márquez ha tornat a liderar els segons lliures del Gran Premi de San Marino que es disputa al Circuit de Misano. El "tro de Cervera" ha acabat primer superant Dani Perdosa per trenta-tres mil·lèsimes. En Moto2, Rins ha doblegat Viñales mentre que Salom ha patit una forta caiguda.

Tot i que inicialment ha estat Jorge Lorenzo qui ha liderat la segona sessió dels lliures a Misano, Marc Márquez no ha tradat a posar-se el capdavant de la classificació per no abandonar-la en cap moment. Dani Pedrosa ha acabat segon a trenta-tres mil·lèsimes del "tro de Cervera". Rossi ha finalitzat tercer i Lorenzo, quart. La sorpresa l'ha donat Aleix Espargaró, en acabar amb el cinquè millor temps mentre que Héctor Barberá no ha pogut rebaixar el seu registre i ha acabat relegat a la vint-i-sisena plaça.

Pol Espargaró s'ha quedat a una mil·lèsima de segon de Takaaki Nakagami, el pilot més ràpid en els entrenaments de Moto2. El japonès ha estat protagonista, a més, per una caiguda molt aparatosa quan intentava millorar encara més el seu registre (1:38,291). Per sort, el cop no li ha produït cap lesió greu. Tito Rabat també ha patit una caiguda sense conseqüències i ha pogut acabar tercer, a trenta mil·lèsimes de Nakagami. El líder del Mundial, Scott Redding, ha estat el quart.

En Moto3, Alex Rins ha doblegat Maverick Viñales a la segona sessió d'entrenaments lliures on el líder del mundial, Lluís Salom ha patit una forta caiguda tot i que sense conseqüències greus. Salom s'ha hagut de conformar amb la sisena plaça, a gairebé un segon del millor temps de la sessió que ha recaigut a un infalible Alex Rins, que ha sapigut avaçar a la classificació provisional de temps fins col·locar-se primer.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut