Marc Màrquez ha acabat amb el millor crono els primers lliures. (Foto: Reuters).
Motociclisme

Marc Màrquez lidera els primers entrenaments lliures d'Indianapolis

Els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Indianapolis han acabat amb el millor crono per a Marc Màrquez, seguit per Crutchlow i Jorge Lorenzo. En Moto3, Jonas Folger ha dominat la primera tanda seguit d'Isaac Viñales, Rins i Maverick Viñales. En Moto2, el japonès Nakagami ha estat el més ràpid.

Actualitzat
En MotoGP, els primers entrenaments lliures del Gran Premi d'Indianapolis han acabat amb el millor crono per Marc Màrquez, seguit per Crutchlow i Jorge Lorenzo. En Moto3, Jonas Folger ha dominat la primera tanda seguit per Isaac Viñales, Rins i Maverick Viñales.

Els primers lliures al circuit Brickyard han comptat amb el domini, en MotoGP, de Marc Màrquez que ha aconseguit el millor temps tot i la presència de la pluja. Crutchlow i Jorge Lorenzo han acabat segon i tercer respectivament. Valentino Rossi ha acabat cinquè i Dani Pedrosa, setè.

Nakagami, el més ràpid de Moto2
El japonès Takaaki Nakagami (Kalex) ha controlat les primeres proves lliures del Gran Premi d'Indianàpolis de Moto2 al circuit Brickyard. Scott Redding, el líder del mundial, ha acabat novè mentre que Pol Espargaró ha estat cinquè. Nico Terol ha acabat sisè i Tito Rabat, onzè.

Folger, domina Moto3
Jonas Folger ha dominat la primera tanda d'entrenaments lliures del Gran Premi d'Indianàpolis de Moto3 al circuit Brickyard on la pluja ha fet acte de presència al final de la carrera. Isaac Viñales, Alex Rins i Maverick Viñales han conformat la resta de posicions de la part alta de la cursa.

Amb un cel cobert per núvols i amb la pluja fent acte de presència, la primera jornada d'entrenaments lliures a Indianapolis ha acabat amb Folger al capdavant de la classificació. Per darrere de l'alemany han arribat Issac Viñales, Alex Rins i Maverick Viñales, mentre que al líder del mundial, Luis Salom, li ha costat situar-se a prop dels seus rivals i amb l'arribada de la pluja ha acabat relegat a la quinzena plaça.

Per davant de Salom s'han col·locat Àlex Màrquez i Efrén Vázquez, vuitè i novè, respectivament.

 
Anar al contingut