MotoGP

Marc Márquez: "L'arribada de Lorenzo és bona per a mi i per a tot l'equip"

El Tro de Cervera admet que l'arribada del pilot mallorquí generarà una competència sana que farà créixer tot l'equip

Actualitzat

A dos dies perquè el Mundial de MotoGP s'aturi al Circuit de Barcelona-Catalunya, el català i líder del Mundial, Marc Márquez, ha encapçalat la delegació dels pilots en la presentació del 27è Gran Premi de casa, una prova que s'ha convertit en una de les més importants del calendari. L'acte ha començat amb un minut de silenci per homenatjar Andreas Pérez, el jove de 14 anys de Mollet del Vallès que va morir diumenge passat en un accident al circuit.

Marc Márquez ha valorat una de les notícies de la setmana, l'anunci del fitxatge de Jorge Lorenzo per Honda, que veu amb bons ulls.

"Em van preguntar si per mi seria un problema que vingués, i els vaig que no. Arriba un campió del món, però que vingui un company d'equip tan fort és bo perquè hi haurà una competència sana i millorarà el nivell de l'equip."

Sobre el company que marxa, Dani Pedrosa, el Tro de Cervera només ha tingut paraules d'elogi:

"Ha aportat molt a l'equip. Jo li estic molt agraït perquè m'ha ensenyat a pilotar l'Honda i he après moltes coses d'ell"

Pel que fa a les sensacions que té de cara al GP de Catalunya, Marc Márquez no amaga que li faria molta il·lusió guanyar a casa davant dels milers d'aficionats que, any rere any, omplen el Circuit de Montmeló, però també envia un missatge de prudència deixant entreveure que no assumirà riscos tenint en compte la seva condició de líder.

"Arribem amb bones sensacions i bona mentalitat. Intentarem guanyar, però tampoc ens tornarem bojos. Si no podem pujar al podi buscarem el màxim nombre de punts"

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut