Motociclisme

Marc Márquez: "La gent m'ha jutjat sense saber les meves intencions reals"

El doble campió del món de MotoGP ha reconegut en declaracions a TV3 que la vida d'un esportista és curta i que mai se sap què pot passar en el futur però que se l'ha jutjat abans d'hora sense saber les seves intencions reals després de la polèmica creada arran de la possibilitat que establís la residència fiscal a Andorra

Actualitzat

Els germans Marc i Àlex Márquez han inaugurat aquest dijous la nova seu del seu club de fans a Cervera. Marc s'ha tornat a referir a la polèmica creada arran de la possibilitat que establís la seva residència fiscal a Andorra. El doble campió del món de MotoGP ha reconegut en declaracions a TV3 que la vida d'un esportista és curta i mai se sap què pot passar en el futur, però que se l'ha jutjat abans d'hora sense saber les seves intencions reals.

"Al final, ja ho vaig dir en el seu dia, però també han d'entendre la gent que la vida d'un esportista no és molt llarga i mai no saps què pot passar el dia de demà. La gent m'ha jutjat abans d'hora i ha dit coses sense que jo hagi parlat i sense saber les meves intencions reals, però al final he decidit, com ja vaig dir en el seu dia, tenir una casa a Andorra. Mai se sap el futur però de moment la meva intenció és viure als dos llocs", ha explicat.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut