Marc Márquez.
Motociclisme

Marc Márquez ja va avisar Mariano Rajoy al 2013 que marxaria a viure fora d'Espanya si no canviava la fiscalitat

El pilot de Cervera va avisar el president espanyol que, si no hi havia un canvi de fiscalitat, marxaria a viure fora d'Espanya, segons ha explicat avui a "El Periódico de Catalunya"

Actualitzat

Marc Márquez ja va avisar el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que, si no hi havia un canvi de fiscalitat, marxaria a viure fora d'Espanya, segons ha explicat avui a "El Periódico de Catalunya".

Aquest rotatiu explica que, després de proclamar-se campió de MotoGP per primera vegada al 2013, Márquez, en un principi, no volia fer-se la foto amb Rajoy, i que finalment hi va accedir a canvi de poder-hi parlar i queixar-se de la situació fiscal. "No hi ha dret que el seu govern s'emporti més de la meitat, el 56%, del que guanyo, tot i que gairebé tots aquests diners els guanyo fora. Si això no canvia, algun dia em faré una casa fora i deixaré allà els meus diners", és el que Márquez hauria dit a Rajoy, segons "El Periódico".

Márquez ha demanat fa poc la residència andorrana, una decisió que ha provocat tot tipus de reaccions. De fet, altres pilots, com Jorge Lorenzo i Dani Pedrosa, resideixen a Suïssa, i els germans Espargaró, Pol i Aleix, a Andorra, com el ciclista Joaquim "Purito" Rodríguez.

Incòmode perquè l'esperin a la porta de casa

El pilot cerverí ha argumentat la seva decisió de marxar de Cervera per anar-se'n a viure a Andorra, on pagarà menys impostos. En una entrevista a la Cadena COPE, Márquez assegura que cada cop l'incomoda més que els seus seguidors l'esperin a la porta de casa. En aquest sentit, el pilot assegura que li ha encantat sempre atendre la gent, i que "és normal" que li demanin fotos i autògrafs, però diu que cada cop se li fa més difícil i, a voltes, insuportable. "Que vinguin a casa i que truquin al timbre no ho entenc i m'incomoda. Jo, els diumenges sóc a casa amb el pijama", ha assegurat Márquez a l'emissora espanyola.
 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut