MotoGP

Marc Márquez i Valentino Rossi, una rivalitat irreconciliable de dos pilots que s'admiraven

El tro de Cervera i "Il Dottore" protagonitzen una nova picaballara al GP de l'Argentina que augmenta la tensió entre els dos pilots en les últimes temporades

Xavier GuillénActualitzat

El mundial de MotoGP torna a viure l'enfrontament sense embuts entre Valentino Rossi i Marc Márquez. Al Gran Premi de l'Argentina van saltar tantes espurnes que van provocar un incendi. Un avançament de Márquez que va acabar amb Rossi per terra ho va precipitar tot. Fa tres anys s'estimaven i ara no es poden ni veure. Aquesta és la història d'un desamor.

Es feien broma després de l'avançament de Laguna Seca el 2013. Rossi el va felicitar, però aquest avançament ja amagava alguna cosa més que no pas una gran maniobra. Rossi va deixar anar els frens al rasant i va condemnar Márquez a sortir de la traçada. No comptava que tenia davant seu un geni de les motos capaç de sortir victoriós de la juguesca de Rossi.

Dos anys més tard, Rossi va entorpir Márquez en una acció de murri de l'italià que va acabar amb Marc per terra. El de Cervera no es va queixar, però en va prendre nota. La guerra va esclatar de debò a Malàisia d'aquell any 2015. Cinc temporades més tard, Rossi tenia opcions de tornar a ser campió i esborrar les derrotes que li van infligir Lorenzo, Stoner i el mateix Márquez. Així que a la roda de premsa prèvia a Sepang va escalfar l'ambient fins al límit. Va acusar Márquez d'un complot amb els pilots espanyols per perjudicar-lo.

 



En cursa, Márquez i Rossi es van passar i repassar un munt de vegades i Rossi va perdre els nervis. Va fer caure deliberadament Márquez i encara va donar les culpes al català. La guerra ha estat adormida, però, a l'Argentina, Rossi s'ha despertat amb una bona foguera.  

 

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut