Lorenzo, Rossi i Márquez, en roda de premsa (EFE)
Lorenzo, Rossi i Márquez, en roda de premsa (EFE)
MotoGP

Marc Márquez i Jorge Lorenzo no callen davant els atacs de Valentino Rossi

Els dos pilots no entenen les acusacions de l'italià. Márquez assegura que prefereix "estar fora de la lluita" entre els dos pilots de Yamaha

Pau RodríguezActualitzat

Marc Márquez ha respost aquest divendres a les acusacions de Rossi, que afirmava que el cerverí estava corrent per afavorir Jorge Lorenzo. "Valentino em va voler incloure ahir en la seva lluita, però a qui ha de batre és a Jorge i no a mi", ha ditel Tro de Cervera. Márquez ha afirmat, sobre els dos grans premis que queden per acabar la temporada de MotoGP: "faré la meva cursa, prefereixo estar fora de la seva lluita".

El pilot d'Honda ha reconegut que desconeix el motiu pel qual Rossi va fer aquestes acusacions. "No sabem per què va dir tot això, només ho sap Valentino". Márquez va afirmar que aquesta guerra dialèctica és una "nova estratègia" del pilot italià. El cerverí també ha assegurat no estar enfadat perquè respecta Valentino i sempre li tindrà "respecte".

El company de Rossi a Yamaha i principal competidor de l'italià per endur-se el Mundial, Jorge Lorenzo, ha assegurat que les acusacions de Valentino "pot ser que tinguin l'efecte contrari." "Si m'acusés a mi d'aquesta manera, jo no actuaria gaire bé. És clar que és una estratègia per intentar influir en els altres pilots".

"És estrany que utilitzi aquesta acusació contra Márquez quan durant gairebé tota la seva carrera esportiva ha utilitzat aquesta estratègia, el fet de jugar amb els rivals", ha recordat Lorenzo. "Si Rossi tingués la suficient velocitat per guanyar les dues curses, no estaria preocupat per aquestes coses, però sembla que no és així", ha acabat el pilot de Yamaha.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut