Màrquez ha guanyat la seva primera carrera de la tempors
MotoGP

Marc Márquez guanya per cinquena vegada a Austin i Rossi és el nou líder del Mundial

Cinquena victòria del de Cervera a Austin i primera cursa guanyada de la temporada. Márquez ha guanyat davant de Rossi i Pedrosa

Actualitzat

Cinquena victòria de Marc Márquez al circuit d'Austin. El campió de Cervera ha entrat amb molt d'avantatge sobre Valentino Rossi i Dani Pedrosa. El pilot de Castellar del Vallès s'ha posat líder en la primera volta i ha  marcat el ritme de la cursa amb Márquez segon, Rossi tercer i Viñales quart.

El de Roses, però, només ha aguantat dues voltes, ha caigut tot sol en perdre adherència la roda davantera de la seva Yamaha. A dues voltes per al final, Valentino Rossi ha superat Dani Pedrosa  i, tot i els esforços del català, no ha pogut recuperar el segon lloc.  La caiguda de Viñales col.loca ara Valentino Rossi com el nou líder del mundial.  

Marquez ha pujat al tercer lloc i és a 18 punts de Valentino Rossi. Marc 'rs tot un especialista en les curses als Estats Units, ha vençut 5 cops a Austin, 3 a Indianapolis i 1 a Laguna Seca. Jorge Lorenzo ha acabat novè; Tito Rabat, tretzè; Aleix Espargaró, 17è, i Pol Espargaró ha abandonat per avaria mecànica.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut