Motociclisme

Marc Márquez guanya la cursa de Moto2 a Qatar després de superar en un intens frec a frec Andrea Iannone

Després de gairebé cinc mesos d'inactivitat per un problema de visió i perdre's bona part de la pretemporada, Marc Márquez ha començat amb força el Mundial de Moto2. En una cursa molt emocionant, el pilot de Cervera s'ha imposat al Gran Premi de Qatar amb una nova lliçó magistral després de superar en un intens frec a frec l'italià Andrea Iannone. El podi l'ha completat Pol Espargaró, tercer, mentre que Esteve Rabat ha completat el festival català acabant en la quarta posició.

Actualitzat
La carrera inaugural de Moto2 ha estat trepidant, plena d'avançaments i de lluites des de la primera volta. A la sortida, Thomas Luthi ha pres la iniciativa, seguit de Marc Márquez, Pol Espargaró, Tito Rabat i Claudio Corti. Però un cop s'han fet els primers revolts, Pol Espargaró s'ha situat al capdavant i ha liderat la cursa durant un bon grapat de voltes, però mai amb prou avantatge per escapar-se en solitari. I és que en tot moment s'hi han produït avançaments i colades de trajectòria de tots els pilots.

Una de les lluites més intenses ha estat la protagonitzada per Marc Márquez i Andrea Iannone. Tots dos s'han disputat la frenada a final de recta i fins i tot s'han tocat amb els carenats en els revolts. Pol Espargaró s'ha mantingut líder fins que faltaven cinc voltes quan Thomas Luthi ha arribat am molta força des del darrere i s'ha posat primer.

Les últimes voltes han estat una baralla titànica entre els dos pilots de Suter, Luthi i Marc Márquez. El de Cervera ha llançat l'atac definitiu a l'última volta. S'ha tocat amb Luthi i el suís s'ha anat fora de trajectòria. Márquez ha hagut de controlar aleshores els atacs de Iannone, que l'ha passat quan faltaven pocs revolts i ha defensat amb ungles i dents la primera plaça. En un final molt ajustat, el tro de Cervera ha guanyat per mil·lèsimes sobre la recta de meta. Tercer ha quedat Pol Espargaró seguit de Tito Rabat i Luthi, que s'ha hagut de conformar amb la cinquena posició tot i sortir des de la "pole".





Anar al contingut