Márquez ha tornat a pujar a la moto dos dies després de proclamar-se campió del món (EFE)
MotoGP

Marc Márquez fa el tercer millor temps en uns primers tests de pretemporada dominats per Maverick Viñales

El pilot de Cervera ha tornat a pujar a la moto només dos dies després de proclamar-se campió del món de MotoGP al circuit Ricardo Tormo i ha acabat tercer al darrere de Maverick Viñales i Johann Zarco

Actualitzat

Només dos dies després de proclamar-se tetracampió del món de MotoGP al circuit Ricardo Tormo de Xest, Marc Márquez ha tornat a pujar a la moto per començar a preparar la pròxima temporada. El pilot de Cervera, al manillar de la seva Honda, ha fet el tercer millor temps en aquests primers tests de pretemporada dominats per Maverick Viñales (Yamaha) i en què han participat un total de 19 pilots.

Márquez, que ha provat nou material per al 2018, ha liderat la classificació durant bona part de la jornada i fins i tot ha tornat a evitar una caiguda en el revolt 10, una maniobra espectacular que ha provocat l'ovació dels 2.000 aficionats presents al traçat valencià. Al davant del tro de Cervera han acabat les Yamaha de Viñales i el francès Johann Zarco, mentre que les Ducati d'Andrea Dovizioso i Jorge Lorenzo s'han hagut de conformar amb la setena i vuitena posició, respectivament.

Pel que fa a la resta de pilots catalans, Aleix Espargaró ha acabat sisè, el seu germà Pol ha estat novè, Dani Pedrosa, guanyador de la cursa el passat diumenge, només ha pogut ser onzè, i Tito Rabat ha estat tretzè. La classificació dels primers tests és la següent:

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut