Marc Márquez, durant la sessió d'aquest divendres (EFE)
Motor

Marc Márquez fa el millor temps en la tercera sessió d'entrenaments de MotoGP

Tot i haver caigut, el pilot de Cervera torna a marcar el millor temps en la tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de Catalunya

Actualitzat

El Gran Premi de Catalunya pot significar un punt d'inflexió per a l'equip Honda. Almenys això és el que es desprèn de la tercera sessió d'entrenaments lliures de MotoGP, on Marc Márquez ha marcat el millor temps seguit pel seu company d'equip Dani Pedrosa.

Com en la primera jornada, Márquez ha estat el més ràpid tot i haver caigut, sense conseqüències, al començament de la sessió. En canvi, les Yamaha han tingut un rendiment discret: Maverick Viñales, actual líder del Mundial, només ha pogut marcar el tretzè millor temps mentre que Valentino Rossi s'ha hagut de confirmar amb el quinzè millor registre.

Pel que fa als pilots catalans, i al marge de Márquez i Pedrosa, cal destacar la bona actuació d'Aleix Espargaró, que ha fet el quart millor temps de la sessió amb la seva Aprilia i s'ha guanyat la classificació directa per a la segona sessió de qualificació.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut