Marc Márquez
Marc Márquez no ha donat opcions als rivals en la "qualy" de Motorland (EFE)
Motor

Marc Márquez es troba ell sol com a rival a l'hora de fer la "pole position" al GP de l'Aragó

Maverick Viñales i Jorge Lorenzo acompanyaran el del Cervera a la primera fila; Bastiani serà el primer en Moto3, amb Canet tercer

Actualitzat

Marc Márquez ha fet la quarta "pole position" consecutiva en el Gran Premi de l'Aragó de Moto GP i sortirà el primer en la cursa d'aquest diumenge al circuit d'Alcanyís. El Tro de Cervera havia recuperat el seu millor pilotatge en els últims entrenaments lliures i en la sessió oficial a sortit des del principi a buscar el millor ritme i a no permetre que cap rival se li acostés. Un temps d'1.41,117 li ha donat el primer lloc moltes voltes abans de la bandera quadres. Ni ell mateix s'ha pogut superar en les dues últimes, tot i que ho ha buscat.

El segon lloc en la primera fila de l'engraellat serà per a Maverick Viñales cada vegada més ferm, i Jorge Lorenzo serà el tercer. La resta de favorits no ha pogut competir amb el ritme de Márquez i, així, Valentino Rossi ha estat sisè.

Mala sort per a Dani Pedrosa, que ha caigut en l'última volta quan anava llançat a buscar el temps del seu company a Honda, i havia marcat parcials molt similars. Més enrrere, el germans Aleix i Pol Espargaró han estat vuitè i onzè. Tito Rabat no ha passat de la Q1 i sortirà el divuitè.

Canet, a la primera fila

Enea Bastianini ha fet la "pole" de Moto3 amb un millor temps d'1.58,293 en la setena de les onze voltes que ha fet. Jorge Navarro s'ha classificat a escassament dues dècimes de segon, i Aron Canet serà el tercer, tot i haver marcat el cinquè temps. El català s'ha beneficiat de les sancions per conducta irresponsable Livio Loi i Gabriel Rodrigo. També n'ha tret guany Brad Binder, que salva una actuació irregular i passa del setè lloc al cinquè. Albert Arenas i Joan Mir sortiran des de molt enrere, el 22è i 27è, respectivament.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut