MotoGP

Marc Márquez es proclama pentacampió mundial de MotoGP amb una victòria a Motegi

El pilot de Cervera ha guanyat la cursa aprofitant la caiguda d'Andrea Dovizioso a dues voltes del final i suma el seu setè títol mundial, el cinquè en la categoria reina

David CarballoActualitzat

Marc Márquez s'ha proclamat pentacampió mundial de MotoGP amb una gran victòria en el Gran Premi del Japó al circuit de Motegi. El pilot de Cervera ha guanyat la cursa aprofitant la caiguda d'Andrea Dovizioso a dues voltes del final i suma el seu setè títol mundial, el cinquè en la categoria reina.

Márquez ha fet una gran sortida arrencant des de la sisena posició de la graella i s'ha situat tercer després del primer revolt, al darrere de Dovizioso i Crutchlow. El pilot cerverí no ha volgut perdre la roda de l'italià i ràpidament s'ha posat a seguir la seva estela per intentar l'assalt al títol.

La Ducati de Dovi sempre ha portat el ritme de cursa amb Márquez enganxat com una paparra. Els dos aspirants s'han escapat de la resta de pilots i han mantingut un intens frec a frec per la victòria. A 11 voltes del final, el tro de Cervera ha avançat l'italià i s'ha posat en primera posició, però ha estat un miratge, ja que Dovizioso ha recuperat la primera plaça.

Després d'unes voltes de tempteig, Márquez ho ha tornat a provar a quatre voltes per acabar i ha avançat de nou Dovizioso, que no s'ha posat nerviós i ha mantingut el duel amb el català. Però, en el mà a mà, el de Ducati ha caigut a dues voltes del final i ha deixat el títol mundial de MotoGP en safata a Márquez, campió amb una nova victòria a Motegi. Cal Crutchlow i Àlex Rins han completat el podi final en una nova fita històrica per al motociclisme català.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut