MotoGP

Marc Márquez es perfila com el gran favorit per revalidar el títol mundial de MotoGP

Quan només queden quatre curses per acabar el mundial, el pilot de Cervera té Andrea Dovizioso a 16 punts i Maverick Viñales, a 28

Xavier GuillénActualitzat

Marc Márquez està disposat a revalidar el títol de campió del món de MotoGP. Només queden quatre curses perquè finalitzi el Mundial i, després de la victòria al GP d'Aragó, ja porta 16 punts d'avantatge respecte al segon classificat, l'italià Andrea Dovizioso.

Va fer equilibris sobre la moto i sobre els braços de la gent del seu equip quan va celebrar la victòria. Estava molt content, i amb raó. És la cinquena de la temporada, que el situa com el favorit per aconseguir el títol. Els equips fan les maletes, marxen cap el triplet asiàtic on ja es començaran a decidir alguns títols. Pel que fa a MotoGP, Marc Márquez ha donat un pas molt important a Motorland per revalidar el títol aquest any.      

A favor del pilot d'Honda hi ha tres factors: està en un gran moment de forma i pilotatge, té una bona sintonia amb la moto i és prudent sobre el marge de punts que té, 16 sobre Dovi i 28 sobre Maverick. "16 punts són res, el Dovizioso ho ha perdut en aquesta cursa i tu pots perdre-la a la següent. Així que hem de seguir amb la mateixa mentalitat. El més important i amb el que em quedo és que des de Holanda m'estic sentint molt bé amb la moto", va explicar el pilot de Cervera en declaracions a TV3 després de la cursa.           

Ha d'estar atent també al paper que puguin fer Jorge Lorenzo, ahir protagonista inicial; Dani Pedrosa, i Valentino Rossi. L'italià, encara lesionat, va sorprendre tothom i va ser més agressiu que mai. Els pilots competiran a Motegi, Phillip Island i Sepang, tres circuits peculiars, abans de tancar el mundial a València.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut