Motociclisme

Marc Márquez es mostra intractable i sortirà primer al GP d'Austràlia de 125 cc

Marc Márquez ha estat clarament superior en la qualificació del GP d'Austràlia de 125 cc i sortirà primer en la cursa que es disputarà diumenge a Phillip Island. El cerverí, màxim candidat al títol un cop recuperat el lideratge de la categoria, aspira a obrir un forat important respecte als seus dos màxims rivals, que aquest dissabte no han estat tan competitius en la lluita per la "pole". Pol Espargaró ha acabat tercer, per darrere de Sandro Cortese, mentre que l'altre candidat, Nico Terol, només ha pogut ser quart. Cal destacar la sisena plaça assolida per Tito Rabat.

Actualitzat
Marc Márquez va llançat cap al títol mundial de 125 cc, l'únic que queda per resoldre després de les victòries de Toni Elias en Moto2 i Jorge Lorenzo en MotoGP a Malàisia. El pilot lleidatà ha reaccionat amb contundència a la caiguda soferta a l'Aragó i aspira ara encadenar el tercer triomf consecutiu per tal d'acostar-se al Mundial quan només queden tres curses per disputar. 

La superioritat del pilot català ha estat aclaparadora i cap del seus dos immediats perseguidors, Nico Terol i Pol Espargaró, han pogut acostar-se al seu registre. L'espanyol començarà des del quart lloc mentre que el de Granollers ho farà des del tercer. L'alemany Sandro Cortese ha donat la sorpresa en signar la segona posició de la sessió classificatòria. 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut