Marc Márquez rodant al circuit de Silverstone. (Foto: Reuters)
Marc Márquez rodant al circuit de Silverstone. (Foto: Reuters)
Motociclisme

Marc Márquez domina la tercera sessió de lliures del G. P. de la Gran Bretanya tot i caure

Tot i caure en la tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de la Gran Bretanya, Marc Márquez (Honda) ha tornat a marcar el millor temps al circuit de Silverstone en la categoria de MotoGP. El líder del Mundial ha dominat les tres sessions que s'han fet al circuit britànic.

Actualitzat

Tot i caure en la tercera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de la Gran Bretanya, Marc Márquez (Honda) ha tornat a marcar el millor temps al circuit de Silverstone en la categoria de MotoGP. El líder del Mundial ha dominat les tres sessions que s'han fet al circuit britànic. Darrere seu han quedat Andrea Dovizioso (Ducati), Dani Pedrosa (Honda), Valentino Rossi (Yamaha), Jorge Lorenzo (Yamaha) i Pol Espargaró (Yamaha).

En la sessió de Moto2, Jonas Folger ha estat el millor, al davant de "Tito" Rabat i Maverick Viñales. Tots tres són pilots de Kalex, com el finlandès Mika Kallio, que ha marcat el quart temps més ràpid.

En Moto3, Àlex Rins (Honda) ha estat el més ràpid, al davant d'Isaac Viñales (KTM) i el seu company d'equip Àlex Márquez. El líder de la categoria, l'australià Jack Miller (KTM), ha marcat el sisè millor temps.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut