Marc Márquez ha estat el més ràpid sobre l'asfalt moll del circuit de Xest
MotoGP

Marc Márquez domina la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de València

El pilot de Cervera vol tancar la temporada amb una nova victòria i ha dominat una sessió que ha començat amb una mica de retard per la intensa pluja que ha caigut a primera hora del matí al circuit de Xest

Actualitzat

Marc Márquez ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures del Gran Premi de València de MotoGP. Amb el títol mundial a la butxaca, el pilot de Cervera vol tancar la temporada amb una nova victòria i ha dominat una sessió que ha començat amb una mica de retard per la pluja que ha caigut a primera hora del matí al circuit de Xest.

Amb l'asfalt encara moll, Márquez ha fet el millor temps (1.39.767), tot i tenir un bon ensurt quan ha estat a punt d'anar per terra, seguit per Jack Miller i Danilo Petrucci, els únics tres pilots capaços de baixar del minut i 40 segons. Andrea Dovizioso ha estat quart, i Dani Pedrosa, l'endemà de rebre la medalla com a llegenda del motociclisme, ha acabat cinquè al davant d'Andrea Iannone, Maverick Viñales, setè, Michele Pirro i Pol Espargaró, novè.

En el seu retorn a la competició, Jorge Lorenzo, que encara no està al 100% físicament, no ha volgut arriscar i ha firmat el dinovè millor registre en la primera presa de contacte amb el traçat valencià.

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut