Marc Márquez ha dominat la primera sessió dels entrenaments lliures del GP de San Marino (Reuters)
MotoGP

Marc Márquez domina la primera sessió de lliures del GP de San Marino

El Tro de Cervera ha sortit molt endollat en la presa de contacte amb el traçat, amb la intenció de marcar distàncies amb els seus rivals pel títol

Actualitzat

El Gran Premi de San Marino ha començat la jornada amb un nom destacat, Valentino Rossi, i és que l'afició concentrada al circuit de Misano Marco Simoncelli ha lamentat l'absència de l'italià.

Això sí, quan s'han engegat els motors, tota l'atenció s'ha traslladat a l'asfalt, i Marc Márquez ha liderat la primera sessió d'entrenaments lliures de MotoGP amb un temps d'1.33.556. El segon més ràpid ha estat l'italià Michele Pirro, a quatre dècimes, i el tercer millor temps l'ha fet el líder del Mundial, Andrea Dovizioso, que amb la seva Ducati ha fet les delícies del públic a falta de Rossi (+0,619). Jorge Lorenzo ha acabat sisè; Dani Pedrosa, setè, i Maverick Viñales, vuitè.

 

 

Àlex Màrquez, millor temps als primers, caiguda i baixa a la cursa

Àlex Màrquez ha seguit les passes del seu germà i ha aconseguit ser el més ràpid en els primers entrenaments lliures de Moto2 (1:38.205), però ha donat l'ensurt amb una caiguda a les acaballes de la sessió. Franco Morbidelli ha acabat segon (+0,208) i Dominique Aegerter, tercer (+0,333). Els serveis mèdics se l'han endut per fer-li proves i el diagnòstic confirma una petita fractura en el maluc que el farà ser baixa a la cursa d'aquest cap de setmana.


 

Hores després, el mateix pilot cerverí ha publicat un tuit per tranquil·litzar els seus seguidors sobre el seu estat físic. Això sí, el Gran Premi de San Marino l'haurà de seguir com a espectador.

Aarón Canet, el més ràpid en Moto3

El pilot valencià ha estat el més ràpid en la primera sessió d'entrenaments lliures (1.46.518), mentre que Romano Fenati ha aconseguit el segon millor temps (1.46.669). El mallorquí Joan Mir, per la seva banda, ha plantat cara per defensar la seva hegemonia en el Mundial de Moto3 i ha estat el tercer en fer el millor cronòmetre (1.46.844)

ARXIVAT A:
Marc Màrquez
Anar al contingut