Marc Márquez ha estat el més ràpid al circuit de Sachsenring (EFE)
Marc Márquez ha estat el més ràpid al circuit de Sachsenring (EFE)
motos

Marc Márquez domina els primers entrenaments lliures del Gran Premi de Qatar seguit de Pedrosa i Aleix Espargaró

El doble campió mundial de MotoGP ha superat per només 76 mil·lèsimes el seu company d'equip Dani Pedrosa, mentre que Aleix Espargaró ha estat tercer. Els britànics Sam Lowes (Moto2) i Danny Kent (Moto3) han estat els més ràpids en les altres categories

Actualitzat

El Mundial de motociclisme ha donat el tret de sortida aquest dijous amb la disputa dels primers entrenaments lliures del Gran Premi de Qatar al circuit de Losail. Marc Márquez, en MotoGP, i els britànics Sam Lowes en Moto2 i Danny Kent en Moto3 han estat els més ràpids en aquesta primera presa de contacte amb el traçat qatarià.

Marc Márquez ha arrencat amb força la defensa del títol i ha firmat el millor temps després d'un intens frec a frec amb el seu company d'equip Dani Pedrosa, segon a només 76 mil·lèsimes. Aleix Espargaró, amb Suzuki, ha arrodonit el triplet català fent de forma sorprenent el tercer millor registre just per davant de Jorge Lorenzo, la primera Yamaha en la quarta posició. Pol Espargaró ha estat onzè i Maverick Viñales, en el seu debut a la cilindrada reina, ha estat 17è.

En Moto2, Lowes ha volat per fer el millor temps provisional i ha estat capaç de baixar de la barrera dels 2 minuts per primera vegada en aquesta categoria. Darrera seu s'han classificat el francès Johan Zarco i Tito Rabat, defensor del títol i que ha acabat tercer a més d'un segon del millor registre. Pel que fa a la resta de pilots catalans, Àlex Rins ha estat novè, Àxel Pons 14è, Ricky Cardús 16è i Àlex Márquez 18è.

I en Moto3, un altre pilot britànic, Danny Kent, ha dominat la primera sessió cronometrada seguit per Miquel Oliveira, Niccolò Antonelli i Isaac Viñales, que ha acabat quart i el barceloní Gabriel Rodrigo, 27è, però que disputa el Mundial amb nacionalitat argentina.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut